Bestill nå for 2018

SPESIALTILBUD

VILLA VISCUM - SPESIALTILBUD MAI OG JUNI

Dette er en meget komfortabel villa som ligger i byen Pazin, midt i hjertet av Istria. Det 200 kvm store huset består av 3 soverom, 2 bad (ett av dem tilhører hoved soverommet), en stue, kjøkken og spiseplass. Eiendommen har en privat sportsplass som passer utmerket for volleyball, fotball eller badminton. Du kan bruke terrassen til å grille, eller du kan benytte det private bassenget. Her er du omgitt av høy standard, frodige grøntområder og stillhet, mens stranden med alle dens aktiviteter bare er en kort kjøretur unna. Nå  15 % rabatt i mai og juni!

mer

AKTIVITETSFERIE PÅ ØYEN LOSINJ - INTROTILBUD

Meld deg på et ukelangt opphold på øyen, og utforsk aktiviteter som sykling, kajakkpadling, fotturer og snorkling. Aktivitetene tar deg til sandstrender og skjermede viker og bukter, fjell, stier, utkikkspunkter, grotter og skipsvrak. Priser starter på 6500 NOK per person (7 netter).

mer

VILLA ROZA- SPESIALTILBUD MAI OG JUNI

Villa Roza er en nybygd villa (2015) med en moderne og rustikk stil. Den ligger i utkanten av Landsbyen Basici, ca 18 km fra Porec og strendene. Villaen ligger i en 3 mål lukket eiendom med gressplen og oliventrær . Villaen har en overbygd parkeringsplass for 3 biler, et 40 kvm stort svømmebasseng med solstoler, og en stor overbygget terrasse med grillpeis. Ta med venner, for denne villaen har også jacuzzi som har plass til 5 personer. Nå opptil 15 % rabatt i mai og juni!

mer

Opplevelser

ISTRIA

Gledene i det BLÅ Istria

Istrias kystbyer byr på krystallklart vann, romantisk stemning, strender med små rullesteiner og pastellfargede landsbyer. Istria mottar rundt en tredjedel av Kroatias turisme, og kystbyene PulaRovinj og Porec er blant de mest populære destinasjonene langs den 445 km lange Istriske kysten. I det BLÅ Istria kan du ta deg en dukkert i Adriaterhavet, mens gamlebyen, koselige kafeer, butikker og kystrestauranter kun er en spasertur unna.
mer

Det GRØNNE Istria

Den beste måten å oppleve Istria på er å gjøre det langsomt.
Det er ikke lang vei fra strender og havnebyer til det GRØNNE Istrias flotte natur og særegenhet. På Istrias innland er det små middelalderbyer, slott og kirker, historiske steder og utallige vinranker som preger landskapet. Istria kan med andre ord tilby sine gjester mange og varierte ferieaktiviteter som vil tilfredstille alles ønsker. 
mer

Håndplukkede villaer i uberørte områder

Charming Croatia tilbyr en rekke villaer med utsikt mot uberørt natur og nydelige omgivelser. Kun en kort kjøretur unna finner du alle de aktiviteter og attraksjoner du måtte ønske - strender, badeland,  adrenalin og sport, og vin- og gourmetopplevelser. Våre unike og private villaer ligger alle i nærheten av  fantastiske opplevelser som gjør din ferie uforglemmelig.
Foretrekker du komfort og roomservice?  Våre boutique-hoteller er gamle bygg med mye historie og autensitet som de siste årene har blitt modernisert for komfort.
mer

Hvorfor Charming Croatia?

Betalingsmåter

Credit Card Badges

Innbetaling av depositum eller faktura via internett er enkelt. Vi tilbyr flere praktiske og sikre betalingsmåter for din bestilling:

  • PayPal (kredittkort eller debetkort)
  • VIPPS (kredittkort eller debetkort)
  • Nettbank

Se mer

Anmeldelser

Vi er fantastisk godt fornøyd med oppholdet i Kroatia. Huset holdt alt som var lovet og mere til. Veldig bra service både i forkant av Andrej og Polly samt av huseier i Kroatia da vi var der. Vi kan anbefale Charming Croatia på det sterkeste :) - aug 2017

Bård G.

Vil takke for fantastisk service til vår ferie i Rovinj, Villa Alice var koselig,fint og full service fra morgen til kveld. Fekk mange fine opplevingar i vakre Istria. Var og på besøk i den nydelige byen Groznjan:) Vil anbefale dykk til alle og enhver - juli 2017

Oddrun & Bjørn

Istrien överraskade och imponerade. Hela området har mycket att erbjuda - allt från charmiga byar till sol och bad. Maten är fantastisk och servicen med. Jag och mina kompisar bodde på två olika ställen. Första stopp var i Vrsar, en mysig liten fiskeby. Vi bokade hotell via Charming Croatia, Hotell Vista. Kan varmt rekommenderas, deras lounge area är fantastisk! En kväll tog vi taxi till Rovinj för att strosa bland gränderna och för att äta gott. Kan varmt rekommendera restaurang Puntulina! Dock måste man reservera bord innan. Alltid fullbokat! Nästa stopp var i Porec. Större än Vrsar som erbjuder många restauranger, caféer och en hel del stränder. Vi åker gärna tillbaka!- Aug 2017

Barbara M. & Aida B.

Bestill nå for 2018