Destinasjoner

Istria

Midt i hjerte av Europa. Det er grønt og blått. Istria er den største halvøya i Adriaterhavet – en bortgjemt region rett ved siden av Italia. Og det minner om gamle Toscana før det ble invadert av turister og i-paden.

mer

Losinj

Litt sør for den istriske halvøy finner du Losinj – en liten skatt av en øy som bugner over av vitalitet, velvære og klenodier fra antikken. 

mer

Brac

På den unike øyen Brac kan du oppleve autentisk og tilbakelent Dalmatisk sjarm i tillegg til godt bevarte naturområder. Her ligger alt til rette for et uforglemmelig opphold.

mer

Omis

I Omis finner du alt du trenger på ett sted. De mange strendene og buktene, den rike vegetasjonen, den friske luften og det krystallklare vannet gjør rivieraen ved Omis til det perfekte stedet å ta en pause fra hverdagen.

mer

Dubrovnik

Med sine kalksteinbelagte gater og arkitektur fra barokktiden er Dubrovnik en av de virkelig store perlene langs Adriaterhavet.

mer

Hvar

Hvar er en av Kroatias mest kjente og mest besøkte turistattraksjoner. Øyen er kjent som den mest solrike delen av Kroatias kystlinje, og er derfor et populært reisemål både vår, sommer og høst.

mer

Korcula

Crystal clear waters, cozy villages, olive groves, vineyards, fresh food and some of Croatia’s best white wines –  you’ll find it all on the island of Korcula in southern Dalmatia.

mer

Split

Split er så mye mer enn den storslagne arkitekturen byen er kjent for. Her finnes også et bredt kulturelt tilbud, som film- og teaterfestivaler, konserter og museer. Den mat- og vininteresserte vil også oppdage at Split er et utmerket sted for kulinariske opplevelser.

mer