Feriehus, ferieboliger og hotell i Kroatia - Charming Croatia

Lei et Feriehus med Basseng - Steg for Steg

Har du lyst til å leie et feriehus?

Da følger du disse stegene:

1. Se gjennom vårt utvalg

Velg fra vårt utvalg av håndplukkede feriehus/ villaerKontakt oss gjerne for personlig hjelp med å finne den perfekte villaen for ferien din.

 

2. Send oss en forespørsel

La oss vite hvilket feriehus du er interessert i ved å klikke på ‘Send forespørsel’ ved siden av villaen. Vi ser gjennom forespørselen din og gir deg i løpet av et par dager en tilbakemelding på om villaen er ledig på ønskede datoer. Dersom du ønsker tilleggstjenester som leiebil, privat guide, transport til og fra flyplassen eller lignende, vil vi også sende deg en bekreftelse på dette så snart vi har mulighet til det.

 

3. Send oss en bekreftelse 

Vi tilbyr enkel betaling gjennom PayPal, Vipps eller nettbank. Du vil motta en bekreftelse på din reservasjon i tillegg til viktige detaljer som GPS-koordinater, navn på utleier, kontaktinformasjon og annen informasjon som er viktig for et vellykket opphold.

 

4. Planlegg reisen og finn fram kofferten!

Vi tar oss av detaljene og alt du trenger å gjøre er å komme til Kroatia for å nyte ferien din.

Spørsmål om våre feriehus? Ring oss på +47 986 926 35 eller send oss en mail på hello@charmingcroatia.com

Fortsatt usikker på om å leie et feriehus er noe for deg?

Her er et par punkter som kan få deg til å forandre mening:

1. Mer av alt 

Mer plass, mer privatliv, fleksibilitet og mye for pengene. Å leie en villa gir deg frihet til å nyte romslige oppholdsrom i skjermede omgivelser, samtidig som du får en opplevelse av hvordan det er å bo lokalt. En villa er et flott alternativ hvis du reiser med vennegjengen eller familien, og sammen kan dere glede dere over private fasiliteter som for eksempel basseng, hage, treningsrom og badstue. Reiser dere med barn har også barna et større og tryggere område å boltre seg på.

 

2. Velg blant håndplukkede feriehus med basseng

Vi reiser ofte til destinasjonene og har personlig besøkt alle villaene i vårt utvalg. Å finne en eksepsjonell villa som passer ditt behov er vår prioritet og vi sørger for direkte kommunikasjon med alle villaeierne for å forsikre oss om at din ferie kun inneholder positive overraskelser.

Hvorfor bestille feriehus hos oss?

1. Spar tid og krefter
Vi vet hvor mye tid som går med til å gjøre research og å organisere en ferietur. La oss hjelpe deg! Fortell oss litt om deg selv og hva du er på utkikk etter, og vi vil være behjelpelig med flere alternativer som passer til deres tidsramme og budsjett.

2. Vi er tilgjengelig døgnet rundt
Når du er på ferie jobber vi for deg. Personlig service er bare en telefon unna, hele døgnet. Uansett om du har et enkelt spørsmål eller en spesiell forespørsel så vil vi være tilgjengelig før, under og etter ditt opphold.

3. Det sjarmerende ekstra
En flaske med bobler, et matlagingskurs eller et lokalt spesialtilbud? Når du booker hos oss vil du alltid få et ekstra takk for handelen.

4. Lokal ekspertise
Vi har grundig lokalkunnskap, og noen av oss kaller også Kroatia for hjemme. Vi har mye erfaring med destinasjonene, vet veien rundt og vil dele all informasjon med deg som du trenger før og under reisen. Trenger du sjåfør? Ser du etter en barnevennlig strand? Den beste plassen for en solfylt utsikt? Har du lyst på sjømat, eller vil du bare vite lokalbefolkningens favoritter? Det er mye man skal finne ut av når man er på ferie, men det du lurer på - det vet vi, og vi vil mer enn gjerne dele det med deg. Se mer

Spørsmål om våre feriehus? Ring oss på +47 986 926 35 eller send oss en mail på hello@charmingcroatia.com