Om oss

En reise fra Kroatia til Norge, Feriehus, ferieboliger og hotell i Kroatia - Charming Croatia

En reise fra Kroatia til Norge

Charming Croatia er et «boutique reisebyrå»  i Oslo som har håndplukkede villaer, feriehus  og hotell til leie i Kroatia. Vi førmidler også vinturer, trøffeljakt, opplevelsesturer m.m.

Vår historie

Charming Croatia ble grunnlagt av oss: et par som elsker tre ting: reise, mat og Istria. Maten? Å bestille pasta med trøfler og spekeskinke på Punta ved Buje. Oppleve en nydelig solnedgang fra toppen av Rovinj. Skjenke seg et glass med lokal Teranvin i en 200 år gammel restaurert villa. Dette er begivenheter og øyeblikk som vi har hatt glede av,  som preger oss og hva vi gjør. Og vi ønsker å dele Istria med deg. Nevnte vi middag med sjømat i Vrsar, sprinklet med husets egen olivenolje?

Vårt mål er enkelt. Å gi positive opplevelser uten stress  i Kroatia som du vil minnes og huske med glede.

Vi er svært sammensatt, og snakker en god del språk. Andrejs bakgrund er fra Istria, og kjenner alle gode restauranter, strender og attraksjoner i regionen. Han er en kjenner. Han har erfaring. Og han vil få deg til å føle at du har en partner i byen. Har du et spesifikt spørsmål om Kroatia? Si endelig fra, og du får svar fra en innfødt som kjenner hver krok av landet.

Polly er født og oppvokst i Gøteborg og er bosatt i Norge sedan 2011 efter många år i USA. 

Vil du vite mer om oss, eller trenger du informasjon? Ta for all del kontakt. Vi svarer på alle typer spørsmål så langt vi kan, og lover å kommer med rask tilbakemelding på din forespørsel.

Hvorfor bestille hos oss?

Følg oss

follow me on instagram         follow me on facebook