Bli med på gourmet tilberedning for mat og vin elskere
Om våren er deti vill asparges til alle matretter. Om sommeren dreier alt seg om sjømat. Om høsten kan du regne med trøfler, og om vinteren varmer den tradisjonelle og populære minestronesuppen som heter Manestra. Og ennå har vi ikke kommet til pastaen i Istria. Njok, fuzi, pljukanci og Labinski krafi er bare noen av variantene. Velg et av våre hyggelige matlagningskurs med en engelskspråklig instruktør som også er sertifisert vinkjenner.
- Kursene holdes på en familiegård som ligger mellom kystlandsbyene i Medulin og Liznjan i det sør-østlige hjørnet av Istria.
- Alle matlagningskurs inkluderer henting og bringing hvor som helst i Pula området.
- Ingrediensene er alltid dagens lokale, ferske matprodukterfra Pulas grønnsak- og fiskemarked.
- Vår matinstruktør er lidenskapelige matentusiast som snakker flytende engelsk, og er også sertifisert vinkjenner.