Feriehus, ferieboliger og hotell i Kroatia - Charming Croatia

Arrangementer sommer 2017

Porec Open Air Festival

Når: 23. juni - 6. september

Hvor: Porec

Denne sommeren vil årets Open Air Festival forvandle den middelalderske gamlebyen Porec til en stor utendørsscene. Fra 23. juni til 6. september vil du kunne nyte god musikk og urbane rytmer i historiske omgivelser. I tillegg til flott musikk byr festivalen på opplevelser som akrobatikk, street art, filmvisninger, teaterforestillinger og andre kulturelle arrangementer. Festivalens motto er å feire livet og de små øyeblikkene som følger med det - og er ikke sommeren et perfekt tidspunkt for akkurat det?  

mer

Motovun filmfestival

Når: 26.-30. juli 

Hvor: Motovun

Fra sin spede begynnelse og 7000 besøkende har filmfestivalen Motovun vokst seg til å bli en av regionens mest populære filmfester med nå over 40 000 besøkende. Filmfestivalen har en 19 år lang tradisjon som startet med å primært vise amerikanske filmer. Nå er filmfestivalen dedikert til små kinematografer og uavhengige filmskapere. Det vises filmer fra hele verden og filminteresserte har mange flotte opplevelser på lerretet å se frem til - blant annet filmvisningene som holdes utendørs i gamlebyens gater og torg. Den unike atmosfæren har fått journalister til å kalle filmfestivalen for "Cinema Paradiso" og er en kulturell opplevelse utenom det vanlige.

 

mer

STING in Concert

Når: 26. juli 

Hvor: Pula

Etter utgivelsen av Stings etterlengtede rock/pop album '57th & 9th', og med utsolgte konserter over hele Nord-Amerika og Europa, vil Sting den 26. juli gjeste en av i de mest unike arenaene i verden - Pula Amfiteater.

mer

2CELLOS in Concert

Når: 2. juli 

Hvor: Pula

Den kroatiske duoen 2Cellos er kjent også utenfor hjemlandets grenser for sin signaturstil som bryter ned sjangergrensene. De klassisk trente musikerne, Sulic og Hauser, spiller instrumentale versjoner av kjente pop- og rockelåter, i tillegg til klassiske arrangementer og filmmusikk. 2Cellos er like imponerende når de spiller Bach og Vivaldi, som når de rocker Smooth Criminal av Michael Jackson. Duoen har utsolgte show over hele verden, og har også spilt sammen med Elton John med stor suksess og begeistrende applaus.

Deres siste album - SCORE, som er en hyllest til filmmusikk, er tilgjengelig nå.

mer

Club MTV Europe Summer Blast

Når: 25.-26. august 

Hvor: Porec

Når Club MTV Europe Summerblast inntar kystbyen Porec, tar den også med seg internasjonale artister som har gjort stor suksess på MTVs spillelister. Festivalen som lager folkefest helt mot slutten av sommersesongen kombinerer sol og sjø med fengede musikk og noen av de største navnene innen pop og electronica. Festivalen vil bli kringkastet til over 160 og idylliske bilder av Porec i sommersol vil bli sett over hele verden.

mer

Istrian Wine Run

Når: 2. september 

Hvor: Momjan/Brtonigla

Løp for din vekt i vin!

Registrer deg for deltakelse i den fjerde utgaven av det morsomme løpet Istrian Wine Run! Her kan du kjempe om den kreative premien som er istrisk vin tilsvarende din egen totalvekt. Løpet er ment for både profesjonelle og nybegynnere, og man kan velge mellom flere distanser. Underveis finner du flere stopp hvor du kan nyte istrisk vin fra lokale produsenter. Målstreken er i Umag, nærmere bestemt i Stella Maris resort, hvor hele familien kan delta på løpets etterfest.

Velg mellom følgende distanser:

• Maraton 42 km (start i Momjan)

• Halvmaraton 21 km (start i Brtonigla)

• Stafett 3 x 7 km (start i Brtonigla)

mer