Hvorfor bestille hos oss?

Feriehus, ferieboliger og hotell i Kroatia - Charming Croatia
 
HVORFOR VELGE FERIEHUS HOS CHARMING CROATIA?
 
1. Spar tid og krefter
Vi vet hvor mye tid som går med til å gjøre research og å organisere en ferietur. La oss hjelpe deg! Fortell oss litt om deg selv og hva du er på utkikk etter, og vi vil være behjelpelig med flere alternativer som passer til deres tidsramme og budsjett.
2. Vi er tilgjengelig døgnet rundt
Når du er på ferie jobber vi for deg. Personlig service er bare en telefon unna, hele døgnet. Uansett om du har et enkelt spørsmål eller en spesiell forespørsel så vil vi være tilgjengelig før, under og etter ditt opphold.
3. Det sjarmerende ekstra
En flaske med bobler, et matlagingskurs eller et lokalt spesialtilbud? Når du booker hos oss vil du alltid få et ekstra takk for handelen.
4. Lokal ekspertise
Vi har grundig lokalkunnskap, og noen av oss kaller også Kroatia for hjemme. Vi har mye erfaring med destinasjonene, vet veien rundt og vil dele all informasjon med deg som du trenger før og under reisen. Trenger du sjåfør? Ser du etter en barnevennlig strand? Den beste plassen for en solfylt utsikt? Har du lyst på sjømat, eller vil du bare vite lokalbefolkningens favoritter? Det er mye man skal finne ut av når man er på ferie, men det du lurer på - det vet vi, og vi vil mer enn gjerne dele det med deg.
5. Våre villaer og hoteller er håndplukket
Når vi formet vårt utvalg lette vi etter, og besøkte, områder og eiendommer som fokuserer på privatliv, kvalitet og luksus. Våre feriehus tilbyr komplett privatliv og sjenerøst boareal. Våre boutiqehotell tilbyr service i verdensklasse, samtidig som de er tro mot intimitet og privatliv. Hver eiendom har en unik historie - enten det gjelder design, landskap eller atmosfære. Vi er sikker på at du vil finne et sted som er perfekt for deg.
Har du spørsmål om våre feriehus? Ring oss på +47 452 37 240 eller send oss en mail på hello@charmingcroatia.com

Følg oss

follow me on instagram         follow me on facebook